Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011

«Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»


Το σωματείο Έργο Λόγου Αγάπης και ο σύλλογος κατοίκων Οικισμού Αμπουδιώτισας Σέττας «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Ερέτριας κύριο Βασίλειο Βελέντζα για την παραχώρηση της άνετης αίθουσας στην οποία έλαβε χώρα η εκδήλωσή μας με θέμα
«Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»

Ευχαριστούμε όσους προσήλθαν κι όσους βοήθησαν με την προσφορά τους στην πραγματοποίησή της.
Ευχαριστούμε την κυρία Θεοδώρα Φατούρου και τον κύριο Γιάννη Λέσση για την ζωντανή μεταφορά των θεμάτων που μας παρουσίασαν.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κυρία Σόνια και τον κύριο Γιώργο Μητραλιά, για την εμπεριστατωμένη ενημέρωσή τους για το θέμα του χρέους στην Ελλάδα και Παγκόσμια.
Ευχαριστούμε τον κύριο Δημήτρη Καραμήτσα, για την λιτή και κατανοητή ακρίβεια στον λόγο του και την γνήσια αγάπη του προς τον άνθρωπο και το όραμα για μια νέα Ελλάδα.
Ευχαριστούμε τον κύριο Γιώργο Κλειδαρά για τη γνώση και την αλήθεια που μοιράστηκε μαζί μας στα θέματα της Παιδείας και της Διατροφής, ενισχύοντας την πίστη μας στο αύριο της αγάπη που ήδη χαράζει στις καρδιές μας.
Τέλος ευχαριστούμε την κυρία Θεώνη Σουπιωνά για την ελπίδα, τη χαρά και την αγάπη που διέχυσε η ομιλία της σε όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: