Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Έκτακτη Ανακοίνωση προς Όλους.



Με αφορμή το κλείσιμο της Βουλής και συνειδητοποιώντας ότι είναι απαραίτητη η επέμβασή μας στην αληθινή αιτία που είναι μέσα μας, κάτι μας ώθησε να συναντηθούμε στην Πνύκα και να εγκαινιάσουμε την ενσυνείδητη συμμετοχή κάθε ανθρώπου στις επερχόμενες αλλαγές. Εκεί όπου άνθησε το Πνεύμα της Δημοκρατίας για πρώτη φορά και εκεί που λέγεται ότι ο Παύλος μίλησε ενεργοποιημένος από την ιδέα των Ελλήνων για τον Άγνωστο Θεό.

Πιστεύουμε ότι αυτός ο Θεός που είναι αληθινά άγνωστος σε όλους μας όπως κι αν τον ονομάζει κανείς είναι μέσα μας και θα μιλήσει μέσα από μας που οφείλουμε στον εαυτό μας να ενεργοποιήσουμε σε καθαρά θεμέλια ακόμα έναν τομέα του Θείου Έργου επάνω στη γη. Που είναι η αφύπνιση του πνεύματος της ανιδιοτελούς υπηρεσίας του ατόμου προς την κοινωνία που ζει αλλά και ενεργοποίηση της ευσυνειδησίας του πολίτη προς την πολιτεία στην οποία ζει.

Με ποιους τρόπους μπορούν να πραγματοποιηθούν όλα αυτά; Καλούμε όσους το αισθάνονται να τα συζητήσουμε μαζί με πνεύμα Αγάπης, Ειρήνης και Ενότητας.

Γιώργος Κλειδαράς

Η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 24 Μαΐου 2009 και ώρα 9:00 μ.μ. και η πρόσκληση αυτή μπορεί να αποσταλεί ελεύθερα στο διαδίκτυο.